OTKUP VOĆA


Frutarija d.o.o. otkupljuje voće (jabuke, sezonsko voće) i povrće. Primitak voća se obavlja na lokaciji ULO hladnječe u Lipiki, na adresi Industrijska ulica 4. Primljeno voće se sortira, kalibrira, skladišti i po potrebi pakira. Posebno napominjemo da su sve jabuke koje otkupljujemo iz Hrvatske i općenito potičemo i uvijek tražimo nove dugoročne partnere za suradnju, pogotovo mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Uz sami otkup voća, nudimo i uslugu iznajmljivanja skladišnog prostora hladnjače.

VELEPRODAJA I OPSKRBA


Frutarija d.o.o. je veleprodajni dobavljač glavnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Naše voće možete pronaći na prodajnim mjestima Spara i Interspara, Bille, Studenca, KTC-a, Lonie, Ribole. Također, u Daruvarskim toplicama, u lipičkoj Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, u kaznionicama, caffe-slastičarnama, dječjim vrtićima, i mnogim drugim mjestima. Također sudjelujemo u Shemi školskog voća i povrća kroz koju u školskoj godini 2017/2018 opskrbljujemo 70 osnovnih i srednjih škola.

MALOPRODAJA


Osim otkupa i veleprodaje, na adresi ULO hladnjače u Lipiku se obavlja i maloprodaja voća, povrća i 100% prirodnih sokova. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Klikom na link ispod možete vidjeti trenutni maloprodajni cjenik.

 

PROIZVODNJA 100%-PRIRODNIH SOKOVA


Frutarija proizvodi 100% prirodne sokove iz voća i povrća, bez dodatka vode, šećera ili konzervansa. Sokovi se mogu kupiti na adresi ULO hladnjače u Lipiku, ili na TTTS-u u Splitu po narudžbi. Trenutnu ponudu sokova možete vidjeti na poveznici ispod:

 

VOĆNJACI


Frutarija posjeduje voćnjake jabuke na tri lokacije u Slavoniji: u Lipiku, Donjim Andrijevcima i Starim Perkovcima. Svi naši voćnjaci imaju ekološki certifikat.